Categories
Uncategorized

Vending Machine @ Mesin Layan Diri Air Tapis

Vending Machine @ Mesin Layan Diri Air Tapis

Vending machine mesin layan diri air tapis adalah mesin layan diri yang membekalkan air tapis. Kebiasaannya vending machine mesin layan diri air tapis ini mengandungi lebih 5 tapisan. Vending machine mesin layan diri air tapis amat membantu kepada mereka yang memerlukan air bersih yang boleh terus diminum.

Sebagai contoh, vending machine mesin air tapis KVM-WF 01 yang mempunyai 8 peringkat tapisan yang memberikan air yang bersih dan sihat serta dapat memberikan air yang mempunyai 6 ciri-ciri air hidup. Cirri-ciri air hidup adalah bebas pencemaran memandangkan tahap kebersihan air paip yang berkarat dan banyak klorin, memberi tenaga, kaya mineral, beralkali dapat membantu badan menangani masalah badan berasid, beroksigen, dapat membantu menyegarkan badan dan molekul yang lebih kecil berbentuk hexagon yang dapat diserap badan dengan lebih sempurna. Vending machine mesin layan diri sesuai ditempatkan di sekolah berasrama atau kawasan yang mempunyai masalah air. Vending machine mesin air tapis dapat membantu menangani masalah kewangan. Sebagai contoh, vending machine mesin layan diri ini menjual air dengan hanya 10sen untuk 1liter. Jika rumah anda mengalami masalah air berlumpur, dan anda masak air tersebut sebanyak 5 liter. Kos untuk memasak air tersebut melebihi 50sen, dan anda tetap dapat air berlumpur. Namun jika anda menggunakan vending machine mesin air tapisan, ia akan menapis air sebanyak 8 tapisan dan membuang segala lumpur atau kotoran yang ada, dan dengan 50sen anda sudah mendapat 5liter. Jika anda meletakkan vending machine mesin air tapis di sekolah berasrama, bayangkan jika setiap seorang membeli sebanyak 5 liter, dan sehari sebanyak 100 orang yang membeli di mesin anda.

  • Seorang 5 liter = RM0.50
  • 100 orang sehari = RM50
  • Jika sebulan = RM 1500
  • Jika anda mempunyai 5 mesin = RM 7500 sebulan

Dengan RM 7500 sebulan, katakanlah anda membayar sewa rumah RM 500, bil kereta RM 500, lain-lain bil RM 3000. Lebihan RM 3500 anda mampu berbelanja atau shopping. Huhu best kan? Selain anda mendapat untung, anda juga membantu penduduk lokasi vending machine mesin layan diri air tapis. Mereka penat balik kerja, tak perlu nak masak air dulu baru boleh minum. Jika rumah mereka mengalami masalah air berlumpur, mereka sangat bersyukur dengan adanya vending machine mesin layan diri air tapis anda.

Kami, Kenshou Vending Supplier, pembekal vending machine mesin layan diri nombor 1 di Malaysia juga ada membekal vending machine mesin air tapis KVM-WF 01. Harga yang berpatutan dan mampu milik.

Sebarang Pertanyaan Mengenai Vending Machine Atau Mesin Layan Diri Anda Bolehlah :-

wp69b3df95

Apa Lagi Jom PM Kami di “Kenshou Vending” Malaysia No.1 Vending Machine Operator & Supplier Sejak Tahun 2009 Kami Juga Membekalkan ;-

  1. Vending Machine Cup H0t & Cold Drink RM1 Secawan
  2. Vending Machine Kerusi Urut , RM1 = 3 Minit Urut
  3. Vending Mesin Air Tin Sejuk, ( Boleh Jual Pelbagai Air Tin & Botol )
  4. Vending Mesin Washing Machine ( Dobi layan diri mampumilik )
  5. Vending Mesin Air Tapisan ( Mesin Jual Air Tapisan Jual 10 sen = 1 Liter )

WhatApps HotlineTo Kenshou Vending Crew : Nazmi   010 231 7188

HQ kami di Pusat Perdagangan Plaza Azalea, Persiaran Bandaraya , 40000, Shah Alam, Selangor( Sila Set Appointment Dengan Crew Kami Terlebih Dahulu )

Showroom & Kilang Di: Kenshou Vending Supplies,Block Suria AIndustrial Lot, Jalan TBP 1,Off Jalan Batu 3 Lama,47500 Subang Jaya, Selangor ( Bersebelahan Kilang Gula CSR Batu 3, Waze je copy link ni https://waze.to/lr/hw281qyxtn )

Atau Pilih Mesin Layan Diri Anda Disini .. Klik link ini :-  http://bit.ly/1KhmoK1

Tak sabar nak tahu , Nak Quotation Cepat! Special  Promo! Dapatkan Katalog klik di link inihttp://goo.gl/NRTGTM

Lalau nak PM kami Di facebook  Kami klik Link ini Facebook.com/vendingexpert atau link http://m.me/VendingExpert

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *