Categories
Uncategorized

Vending Machine @ Mesin Layan Diri Mainan Kanak-Kanak

 

Vending Machine Mesin Layan Diri Mainan Kanak-Kanak

Vending machine mesin layan diri mainan kanak-kanak sudah menggembirakan hati kanak-kanak dan orang dewasa untuk berabad lamanya. Konsepnya sangat menarik, dengan hanya RM0.50 atau RM1, anda masukkan syiling ke dalam vending machine mesin layan diri, pusingkan engkol untuk kapsul berisi mainan. Konsep yang ringkas namun menggembirakan kanak-kanak kerana melibatkan perasaan kejutan atau jangkaan. Vending machine mesin layan diri mainan kanak-kanak yang pertama dicipta berbentuk telur.

Pada masa kini, vending machine mesin layan diri kapsul mainan boleh didapati di kebanyakan lokasi, daripada kedai runcit tempatan hingga pejabat doctor gigi. Walaupun industri vending machine mesin layan diri kapsul mainan pada permulaannya sangat kurang sambutan, namun kejayaan yang dicapai oleh vending machine mesin layan diri ini telah berjaya menggembirakan dan kepuasan kepada setiap pelanggan.

Kanak-kanak sangat suka vending machine mesin layan diri mainan. Vending machine mesin layan diri yang menjual kapsul mainan atau bola amat bagus (dan bebas gula) berbanding vending machine mesin layan diri bebola getah atau vending machine mesin layan diri gula-gula. Dan vending machine mesin layan diri mainan kanak-kanak sangat lumayan jika ditempatkan di lokasi yang betul.

Kebanyakannya, vending machine mesin layan diri mainan kanak-kanak mengeluarkan 1 kapsul mainan atau 2 kapsul mainan bergantung kepada saiz dan diameter kapsul.

Vending machine mesin layan diri mainan kanak-kanak sangat sesuai diletakkan di lokasi yang sesak dengan orang terutama kanak-kanak. Sama ada keluarga dan kanak-kanak, atau kanak-kanak sendiri. Sebagai contoh, panti pizza, KFC, McDonald, panggung teater, pusat pelancongan, pusat beli belah, dan sebagainya. Vending machine mesin layan diri mainan boleh diletak sendirian atau digabung dengan vending machine mesin layan diri bebola getah atau vending machine mesin layan diri gula-gula. Sebelum membeli vending machine mesin layan diri, pastikan had lokasi anda supaya vending machine mesin layan diri senang diletak dan muat dengan tapak lokasi anda. Jika lokasi vending machine mesin layan diri anda kelihatan agak sukar untuk mendapat hasil lumayan, anda harus pertimbangkan produk apa yang harus dijual. Untuk permulaan, tawarkan vending machine mesin layan diri mainan yang mana akan menarik perhatian pelanggan. Fikirkan apa yang popular dalam kalangan kanak-kanak. Adakah terdapat karakter movie kanak-kanak yang tengah ‘hot’ ? Apakah yang menjadi trend dalam kalangan kanak-kanak? Vending machine mesin layan diri mainan yang baru boleh didapati dengan mudah dan terdapat vending machine mesin layan diri yang menawarkan produk yang sangat popular dalam kalangan kanak-kanak sebagai contoh Boboi Boy, Upin-Ipin dan sebagainya. Anda harus menjadi kreatif. Adakah terdapat lokasi yang mungkin mahu meletakkan vending machine mesin layan diri mainan tertentu. Sebagai contoh, kedai buku komik mungkin berminat untuk meletakkan vending machine mesin layan diri yang menjual kapsul yang mengandungi adiwira.

Amat penting untuk menetapkan harga jualan vending machine mesin layan diri mainan anda dengan harga yang sesuai. Pastikan harga jualan anda mendapat keseimbangan antara untung dan jumlah. Kebanyakan vending machine mesin layan diri mainan dijual secara pukal iaitu 250 kapsul mainan. Jika anda menjual semua 250 kapsul mainan untuk harga RM1, anda akan mendapat RM250. Jika setiap satu kapsul dijual RM2, anda akan meraih sebanyak RM500. Tentukan kos untuk satu produk dan kemudian tetapkan harga untuk satu kapsul mainan yang mana mampu menarik pelanggan dalam masa yang sama anda mendapat keuntungan besar.

Sebarang Pertanyaan Mengenai Vending Machine Atau Mesin Layan Diri Anda Bolehlah :-

wp69b3df95

Apa Lagi Jom PM Kami di “Kenshou Vending” Malaysia No.1 Vending Machine Operator & Supplier Sejak Tahun 2009 Kami Juga Membekalkan ;-

  1. Vending Machine Cup H0t & Cold Drink RM1 Secawan
  2. Vending Machine Kerusi Urut , RM1 = 3 Minit Urut
  3. Vending Mesin Air Tin Sejuk, ( Boleh Jual Pelbagai Air Tin & Botol )
  4. Vending Mesin Washing Machine ( Dobi layan diri mampumilik )
  5. Vending Mesin Air Tapisan ( Mesin Jual Air Tapisan Jual 10 sen = 1 Liter )

WhatApps HotlineTo Kenshou Vending Crew : Nazmi   010 231 7188

HQ kami di Pusat Perdagangan Plaza Azalea, Persiaran Bandaraya , 40000, Shah Alam, Selangor( Sila Set Appointment Dengan Crew Kami Terlebih Dahulu )

Showroom & Kilang Di: Kenshou Vending Supplies,Block Suria AIndustrial Lot, Jalan TBP 1,Off Jalan Batu 3 Lama,47500 Subang Jaya, Selangor ( Bersebelahan Kilang Gula CSR Batu 3, Waze je copy link ni https://waze.to/lr/hw281qyxtn )

Atau Pilih Mesin Layan Diri Anda Disini .. Klik link ini :-  http://bit.ly/1KhmoK1

Tak sabar nak tahu , Nak Quotation Cepat! Special  Promo! Dapatkan Katalog klik di link inihttp://goo.gl/NRTGTM

Lalau nak PM kami Di facebook  Kami klik Link ini Facebook.com/vendingexpert atau link http://m.me/VendingExpert

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *